Szechuan härkäwokki


Ainekset kahdelle

300g naudan ulko- tai sisäfilettä
Kasviksia, esimerkiksi paprikaa, kiinankaalta, punasipulia, purjoa jne. oman maun mukaan
Öljyä
Riisiä

Kuutio liha ja paista se kypsäksi wokkipannulla pienessä määrässä öljyä. Keitä riisi. Lihan ja riisin kypsentyessä pilko kasvikset pieniksi kuutioiksi. Kun liha on kypsää heitä sekaan Wok'n Roll Szechuan kastike ja noin puoli desiä vettä. Sekoita hyvin ja anna porista hetki, jotta vedestä haihtuu suurin osa pois. Ota wokkipannu pois levyltä ja heitä sekaan kasvikset ja sekoita. Kasvikset pysyvät mukavan rapeina kun niitä ei kypsennetä täysin muusiksi kovalla lämmöllä. Nauti riisin kanssa.

Ruokaa voi helposti muokata käyttämällä jotain muuta Fine Foodsin Wok'n Roll kastiketta. Olen ihan täysin koukussa kyseisiin tuotteisiin. Sekä Spice up! ja Wok'n Roll tuoteperheissä on ihan loistavia tuotteita, joita minulla onkin hyllyt täynnä. Myös Rajah-kastikkeet ovat oikein maittavia jos alkaa kutkuttamaan intialaista ruokaa. Ainut huono puoli niissä on että miedoimmatkin tuotteet ovat melko tulisia, joten ne eivät välttämättä sovi kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti