Pyttipannu

Ainekset kahdelle

3 isohkoa perunaa
3 munaa
2 makkaraa
1 sipuli
Voita paistamiseen

Keitä perunoita n. 15 minuuttia tai kunnes ne ovat kokonaan kypsiä. Anna perunoiden jäähtyä ja pilko ne, sipuli ja makkarat pieniksi kuutioiksi. Sulata pannulla voita ja paista perunoita ja sipulia siinä kunnes ne ovat hieman ruskistuneet. Heitä sekaan makkarat ja ruskista lisää. Kun makkarat ovat saaneet hieman väriä riko sekaan munat ja sekoittele kun munat alkavat kiinteytymään. Mausta lopuksi suolalla ja ruohosipulilla.

Halvempaa ja paljon parempaa kun kaupan pakastin pyttipannut. Voi myös helposti tehdä paljon isomman annoksen ja pakastaa itse rasiassa ja lämmittää myöhemmin jos siltä tuntuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti